2024-03-11 29 浏览
*/今次间餐厅系工厂大厦果边,但我哋平时好小会行过,上网揾到就去试下🫢🫢佢系大厦1楼,都算易揾👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻餐厅环境:呢度都好阔落,而且都好静,播啲歌有怀旧金曲,又有啲流行曲,听住音乐食饭好有feel🥳🥳🥳首首歌都好岩听👍🏻👍🏻食物方面:我地两个人叫左两个主食一个小食同甜品安格斯牛柳丝意粉配瑞士汁🍝佢哋个意粉好烟韧👍🏻👍🏻瑞士汁系餐厅自己调制,好好味唔会好咸,唔似平时瑞士汁鸡翼𠮶啲🤩🤩🤩牛柳韧度都好好,值得试下冬阴功海鲜薄饼🍕呢个薄饼好特别,食落去真系好冬阴公味比想像劲,个饼都好脆,不过就有小小辣因为食左件辣椒🌶️😂😂😂水牛城鸡翼鸡翼炸得好脆,正常发挥,有小小辣,都几惹味😌😌😌朱古力心太软配雪糕🍦个心太软比我想像中细,原来系三粒心太软,几特别🥰🥰🥰唔太甜,岩哂我哋,配个雪糕系热情果味,不过唔酸👍🏻👍🏻夹埋一齐食👍🏻👍🏻👍🏻孵化生活 (荔枝角)荔枝角青山道495号诚信中心1楼2号舖

餐厅环境:

食物方面:
我地两个人叫左两个主食一个小食同甜品

安格斯牛柳丝意粉配瑞士汁🍝

冬阴功海鲜薄饼🍕

水牛城鸡翼
鸡翼炸得好脆,正常发挥,有小小辣,都几惹味😌😌😌

朱古力心太软配雪糕🍦

孵化生活 (荔枝角)
荔枝角青山道495号诚信中心1楼2号舖