2020-11-21
一直想食吞POT好耐😋终于同朋友约到时间 间餐厅离地铁站算近,算方便,女仔揾都唔算太难揾入到去虽然地方唔算太大,但系疫情底下,亦都做到每张枱相隔有足够嘅距离👍🏻令食客食得好安心啊☺️一坐低梗系嗌一个佢哋嘅招牌鸡煲啦😋我哋嗌左麻辣鸡煲BB辣🌶上到嚟个鸡煲劲香😍闻到都流晒口水🤤鸡肉好嫩滑,食得出系好新鲜嘅鸡,而且一啲都唔会煮得过火👍🏻BB辣唔系好辣,所以净系食小辣嘅人都可以试吓😉佢啲香料真系好足料啊食完变鸡煲梗系打埋边炉啦🥘店员帮我哋加咗汤落去,我哋嫌唔辣喇,所以店员好贴心,俾咗啲酱料我哋!另外加我哋嗌左一个美国肥牛同一个招牌自制即炸响铃,入边仲包左芝士🧀响铃好松脆,而且加咗芝士超级特别啊😍肥牛好有牛味,而且油脂分布得好平均好味🥩食边炉梗系要嗌大大杯嘢饮啦!我哋嗌左大柠乐,以为系普通size~点知系劲夸张总结虽然价钱唔算好平,但系食物质素非常之高👍🏻所以对得住佢嘅价钱抵食