2024-07-22
2099 浏览
まいど Maido 去到尖沙咀嘅韩国街, 今次入咗呢一间由韩国人主理嘅传统韩式餐厅, 晏昼去见到都坐满一半嘅客人, 感觉上质素几高! 😚 提供三种伴菜, 包括泡菜、芽菜同牛蒡丝, 仲可以任添! 姨姨服务员态度都好nice! 감사합니다~💕————————————————食物:❆ 海鲜辣豆腐汤 $85Spicy Seafood Tofu Soup用鲜美嘅海鲜为主要材料,包括鲜虾、蚌肉、蟹肉,加入埋大大旧豆腐同辣椒,增添咗汤嘅丰富口感🤍❆ 海鲜煎薄饼 $143Pan-fried Seafood Pancake 加入韩国煎饼粉同蔬菜,再经过煎炸而成, 外层金黄酥脆, 内里则有丰富嘅海鲜香气同鲜美口感!❆ 铁板牛肉盖饭 $89Pan Fried Beef Meal嫩滑牛肉会搭配蔬菜同调味料炒制,令整道菜有丰富口感同味道👅牛肉会先经过腌制, 然后在热铁板上煎烤至熟嫩, 超级饱肚同带嚟满足感! ————————————————整体:✦ 价格: 4.5/5✦ 味道: 4.5/5✦ 服务: 4.4/5✦ 环境: 4.0/5✦ 再访指数: 4.4/5まいど Maido @maido_nam地址: 尖沙
————————————————
まいど Maido
@maido_nam
地址: 尖沙咀金巴利道64号顺辉大厦地下3号舖
营业时间:
星期一至日 12:00-15:30, 17:30-23:30