2023-06-22
我最钟意食嘅泡国菜 😆呢度仲有店员全部系韩国人好亲切🤗呢间餐牌可选韩烧同有传统嘅特色韩国菜食饱仲有outdoor可以坐低同朋友一齐饮酒倾吓偈🫰🏻💯一坐低就已经有最传统嘅韩式前菜有青瓜、泡菜、芽菜、茄子、鱼皮、韩式粉丝仲有菜心。前菜觉得每款嘢都好食,好似家的感觉住家菜🫰🏻ღ人参鸡汤人参汤经过多个钟嘅烹调熬制,浓缩咗人参鸡汤,汤底比较浓厚鸡汤嘅味,饮咗一碗汤加咗少少盐,提升咗鲜肉味道,汤底仲要加咗珍珠米,令到汤饭索晒鸡汤嘅精华😳先讲佢嘅鸡肉好嫩,鸡肉分离好容易撕开,入口即溶化💕😋整体,超好味☺️💯ღ铁板烤猪肉饭用铁板烤好嘅猪肉先用洋葱炒到爽口,薄薄一片猪肉好腍配上、香葱、烧烤酱带辣好惹味☺️✨ღ炖牛排骨牛肉骨经过好多个时间炖口感啖啖肉,咬一口即刻撕开融化,汁料索晒红、白萝卜嘅味道好甜又浓郁,爱上咗呢款烤牛排骨😍😍😍
我最钟意食嘅泡国菜 [韩国菜]😆呢度仲有店员全部系韩国人好亲切🤗
呢间餐牌可选韩烧同有传统嘅特色韩国菜食饱
仲有outdoor可以坐低同朋友一齐饮酒倾吓偈🫰🏻💯