2023-11-01
今日同老公去咗兆万中心食韩国嘢,木系装修配少少灰色坐位,我哋坐窗口卡位坐得好舒服😌佢哋个Menu有好多选择,每次去都可以试吓唔同嘢,Weekday 平日去食Lunch 好抵全单7折优惠👍🏻💛街头霸王💛估唔到老公话想食下炸嘢,咁就叫咗呢个炸物拼盘,里面有炸饺子、紫菜卷、芝士条、葱丝、辣椒、无骨鸡,全部都炸到热辣辣脆卜卜,点埋佢地配嘅2 款酱都好好食,我哋第一次成只辣椒🌶️食,原来食落几甜而唔系辣㗎😚我最钟意个炸饺子(里面系泡菜洋葱韩式粉丝馅),老公就最喜欢炸紫菜卷。💛玫瑰牛肉炒年糕💛在上面的烤牛肉食落带点甜,仲有块个脆米,年糕酱很浓而又不辣,仲有好多芝士可以拉丝,唔同形状的年糕全部食落去都好烟靭,每件都沾满酱汁好正。💛空军部队锅(鸡块)💛我哋拣咗酱油味汤底,清清地唔辣,锅里材料丰富,除咗鸡块仲有午餐肉、肠仔火腿,另外有菇类、韩式年糕、萝卜、蛋豆腐等,最后配个辛辣面,呢个真系食完超级满足☺️💛饮品:💛🍹蜜瓜沙冰🍹洛神花茶杯沙冰颜色好靓,好浓郁嘅密瓜奶味道,好似饮紧蜜瓜雪冰咁同埋不会太甜几好饮。老公钟意饮洛神花茶酸酸地解腻。另外真系几钟意呢度的员工,好有礼貌同埋面带笑容好nice ,客人有咩需要
💛街头霸王💛
街头霸王
街头霸王
💛玫瑰牛肉炒年糕💛
玫瑰牛肉炒年糕
玫瑰牛肉炒年糕
💛空军部队锅(鸡块)💛
空军部队锅(鸡块)
💛饮品:💛
🍹蜜瓜沙冰
🍹洛神花茶
另外真系几钟意呢度的员工,好有礼貌同埋面带笑容好nice ,客人有咩需要举一举手就会好快过嚟帮你好有energy 👍🏻