2023-03-07
👸🏻👧🏻高质韩式外卖店✨👍🏻-韩食研究所系沙田火车站对出 位置非常方便🤤食物选择算多 味道又唔错👍🏻😆🍴蟹膏酱拌饭 $45推荐✨除左有一盒仔蟹膏酱外 🦀拌饭仲配有煎蛋同沙律菜 个煎蛋🍳仲可以拣熟蛋定太阳蛋💁🏻♀️未落蟹膏酱之前 偷偷地夹左一啖紫菜同饭食 发现原来仲有美乃滋系入面😍❤️一啖煎蛋、紫菜 一啖饭加菜 再捞埋d蟹膏酱 口感非常丰富 仲要系呢个价钱 真心抵食👍🏻🍴原味紫菜包饭 $42🍴韩式牛肉紫菜包饭 $46紫菜包饭个盒已经好靓 而入面都放得一d都唔马虎🤭每一个卷饭都有扫上麻油同放有芝麻 好香芝麻味👍🏻原味紫菜包饭有鱼糕、蟹柳同腐皮 口感唔错 但我地两个都比较中意食牛肉味的❤️味道无得输👍🏻🍴三鲜煎饺 $35(5件)🥟内馅包到好饱满 啖啖肉😆佪外皮半煎炸到脆卜卜 再系外面淋左d酸酸甜甜嘅汁 好惹味👍🏻🍴鱼糕串配昆布汤 $12/串冬天最中意食鱼糕串 🐟鱼糕弹牙 另外仲吸晒暖粒粒既昆布汤 即刻好似番左韩国既街路咁🤭🍴韩式热狗 $14 (试食价)好耐无食过韩式热狗了🤤外皮少少脆 甜甜地 仲加埋美乃滋的加持 食到停唔到口🤣🥤韩国罐装饮品 $8简左桃味 有好多一粒粒既桃肉🍑😆几特别📍韩食研究所
🍴蟹膏酱拌饭 $45
🍴原味紫菜包饭 $42
🍴韩式牛肉紫菜包饭 $46
🍴三鲜煎饺 $35(5件)🥟
🍴鱼糕串配昆布汤 $12/串
🍴韩式热狗 $14 (试食价)
🥤韩国罐装饮品 $8
简左桃味 有好多一粒粒既桃肉🍑😆几特别