2024-10-22
马鞍山素有「美食沙漠」之称,今次黎到马鞍山,同大家介绍一间由正宗韩国人主理既韩式料理 一 釜山炸鸡披萨 @busanchickenpizza🌟五味炸鸡 $239韩式炸鸡 口感香脆,而味道则分别有五种口味:经典原味、邪恶既双重芝士、香甜微呛既蜜糖芥末、香甜惹味特色甜辣、咸香感十足既洋葱蛋黄而我个人而言,我会比较钟意邪恶既双重芝士、香甜惹味特色甜辣🤤👍🏻👍🏻🌟韩式烤肉披萨(牛肉) $169Pizza底系薄批,馅料包括牛肉、火腿、青椒、橄榄、水牛芝士,搭配韩式烤肉酱,整体而言口感酥脆,咸香惹味🤤👍🏻👍🏻🌟人参鸡汤 $98人参味十足,搭配炖煮至入味既鸡肉,好补身😂👍🏻🌟香烤牛肉便当 $85韩式烤牛肉份量十足,搭配韩式鱼饼、玉子、沙律、烤香肠、韩式凉拌小菜,以便当黎讲非常丰富👍🏻👍🏻📍釜山炸鸡批萨地址:马鞍山鞍诚街18号MOSTown Street 新港城中心大街(2期)地下23-26号舖#马鞍山 #釜山炸鸡批萨 #炸鸡 #批萨#韩式炸鸡 #五味炸鸡 #人参鸡汤 #为食关注组 #觅食马鞍山 #食在马鞍山 #烤牛肉便当 #香港美食地图 #马鞍山食乜好 #香烤牛肉便当 #韩式烤肉披萨 #九十后行到边
🌟五味炸鸡 $239
🌟韩式烤肉披萨(牛肉) $169
🌟人参鸡汤 $98
人参味十足,搭配炖煮至入味既鸡肉,好补身😂👍🏻
🌟香烤牛肉便当 $85
📍釜山炸鸡批萨
#马鞍山 #釜山炸鸡批萨 #炸鸡 #批萨#韩式炸鸡 #五味炸鸡 #人参鸡汤 #为食关注组 #觅食马鞍山 #食在马鞍山 #烤牛肉便当 #香港美食地图 #马鞍山食乜好 #香烤牛肉便当 #韩式烤肉披萨 #九十后行到边食到边
#HKIG #HKIGER #HONGKONGFOODIE