2023-09-20 31 浏览
今次约左成班朋友一齐去食韩国餐厅🇰🇷难得有韩国餐厅开系大西北😆😆 梗系要去尝鲜体验一下!第一个嗌咗Spicy Toppokki🌶️ $123佢个酱汁系非常开胃同惹味,主要系以蕃茄蘑菇作为基底,再加上辣酱!成个配搭都几match🥰青口同章鱼嘅份量非常多,完全唔使担心唔够分嚟食,而且高质+新鲜‼️第二个就嗌咗Busan Deep Fried Soft ShellCrab🦀$148钟意食软壳蟹嘅朋友必叫!佢嘅蟹炸得好香脆且唔觉得好油腻仲要食到啲蟹膏!超级推介🥰第三个嗌咗Crab Festival(Large) $193薄批Pizza嘅优点就系唔会觉得食咗好多淀粉入肚😂满满嘅蟹肉章鱼碎仲有拉丝芝士放入口中,口感超级丰富!会想一旧接一旧嚟食😍第四个就叫咗Garlic Sweet Chilli Gangjeong Chicken(6pcs) $118劲钟意佢扑鼻而来嘅蒜香味!同埋𠮶种甜辣汁嘅味‼️成嚿鸡系包裹住酱汁肉质劲鲜嫩多汁,唔会觉得好腻🫶🏻第五个就叫做Kwari Myul Chicken(6pcs) $153呢只辣椒咬落去唔会好辣!所以同个炸鸡一齐食都几match😆仲有芝士粉铺喺面!有颜值之余又好
今次约左成班朋友一齐去食韩国餐厅🇰🇷
难得有韩国餐厅开系大西北😆😆
梗系要去尝鲜体验一下!

第一个嗌咗Spicy Toppokki🌶️ $123

Crab🦀$148
钟意食软壳蟹嘅朋友必叫!
佢嘅蟹炸得好香脆且唔觉得好油腻
仲要食到啲蟹膏!超级推介🥰

劲钟意佢扑鼻而来嘅蒜香味!
同埋𠮶种甜辣汁嘅味‼️成嚿鸡系包裹住酱汁
肉质劲鲜嫩多汁,唔会觉得好腻🫶🏻

有颜值之余又好食~

嘢饮我自己就推介Pink Berry Ade
个Berry味出乎意料地唔假,影相超有feel之余,饮落去超级Fresh!! 饮落去都有啲薄荷香
都几特别👍🏻