2024-09-03
柞木炭家(铜锣湾)订左位喺铜锣湾食韩国菜❤️餐厅有套餐/单点食物,今次就单点左想食既食物🥰 主菜未黎,职员就放满了前菜😍 有好多泡菜,薯仔沙律、菠菜同埋大豆芽等~🩵 寿喜烧和牛三筋肉(4件) $255系每一片牛肉都附上一粒波波饭团🍙同埋鸡蛋~ 有职员烧唔洗担心掌握唔到😚 和牛烧到半生熟,入口即化😋🩵 最上等牛肋骨 $308唔好以为韩烧系打唔到卡,职员系将烧好既牛肋骨肉剪成相同大小,再额外用黑色大碟摆盘,完成品就像在高级西餐厅食牛扒🥩既视觉效果🥰🩵 韩国鳗鱼 $280日本鳗鱼食得多,但我第一次食呢款韩国鳗鱼~ 职员将鳗鱼烤到焦香,鱼肉嫩滑少骨,鳗鱼汁系另上☺️🩵 雪梨水冷面 $95天气咁热食冰凉既水冷面岩岩好可以降温消暑😚 酸酸的再加了青瓜🥒丝,好开胃~🩵 青瓜青柠梳打 $42🩵 柚子柠檬梳打 $42再叫埋两杯清新既梳打配烤肉就perfect☺️❗️原来餐厅喺8月1日-31日六周年庆典会,『六秒挑战』,我地嬴左半份炸鸡😝 食到好饱喔!*需加一服务费地址:铜锣湾记利佐治街1号金百利广场3楼301号舖
订左位喺铜锣湾食韩国菜❤️
🩵 寿喜烧和牛三筋肉(4件) $255