2022-06-30 80 浏览
今次又黎帮衬running烧,上次试过将军澳分店之后,今次就试下旺角分店睇下系咪一样高质餐牌冇记错应该系一样咁多选择,猪牛羊海鲜,最适合我呢啲食肉兽不得不说,肉类真心正,无论原味定系腌过嘅,口感口味都系一流,仲要有咁多部位拣。跟住就系海鲜,睇相都睇到,啲虾真系几大只下,仲有带子同生蚝,放题黎讲一啲都唔马虎。饮料选择都算丰富,对于我黎讲有茶就够啦,方便消滞持续作战啊嘛。最惊喜嘅都系呢度嘅炸鸡同煎饺,认真推介奉劝各位食肉兽血战嘅时候都唔好错过,味道真系拍得住外面嘅韩国炸鸡专门店,仲有呢个大大只煎饺,真系叫佢做比韩烧耽误左嘅炸鸡店都唔过份最后饮饱食醉之后,舖头仲有雪条送,有四只味,芒果叶子草莓同柚子,我就拣左椰子味,好浓厚嘅🥥味,口感十分清新
叫佢做比韩烧耽误左嘅炸鸡店都唔过份