2022-08-15 192 浏览
Running 烧旺角弥敦道726号9楼===================今日同朋友去开旺角,佢话好耐无食韩烧,在openrice 揾到呢间餐厅都好多好评,就决定试下佢啦! 佢在弥敦道旁边, 非常易揾! 每个炉都有自己的独立抽气扇,令到成间店完全无咩油烟味。韩烧放题 ($278 加一 / person)野饮都算种类多,有韩式汽水,韩式无糖茶,港式汽水,啤酒等等! 连啤酒都系任饮,其实真系算抵! 至于落单方面, 系用手机扫QR CODE落,落完单后好快有食物送到! 食物都好多野拣, 有海鲜,有肉类,有蔬菜,有熟食同埋炸物等等! 我地第一round 就主打蚝,扇贝同带子! 蚝同扇贝因为有壳, 所以比较耐先会熟! 但味道非常鲜甜! 仲有淡淡的海水味, 食落好好味! 带子就真系归本之选, 佢系急冻的, 但肉质弹牙! 佢无壳, 所以烧一阵就熟!! 😋😋由于野食要时间烧, 未必立即食得, 所以我地叫埋熟食! 信唔到呢度D 熟食都系即叫即整, 都算快上菜! 最中意佢ge "鱿鱼SO"! 非常香脆好食! 另外佢ge 烧肉腌得非常入味,佢ge 辣味五花肉劲正!而且肥瘦比例岩岩好!最尾仲有一人一条韩国
Running 烧
旺角弥敦道726号9楼
===================

韩烧放题 ($278 加一 / person)

最尾仲有一人一条韩国雪条, 我拣左芒果味 😍😍😍好好食!!