2023-08-06
兆万日式放题居多,今次上多几层试左呢间望落好地道嘅韩烧放题餐厅🤤有去过韩国嘅烧肉店就会发现呢度装修得好似样😂櫈垫仲可以拎起放随行物品喺入面身为食肉兽嘅我地紧系叫左贵少少嘅世子set,一次过食唒世子set同大君set嘅野食😋除左menu上嘅肉类、海鲜、蔬菜,仲有韩式料理可以叫😋入座会有员工加左炉边蛋先,另外亦有前菜~唔够可以叫员工加😋超惊喜超开心竟然有酱油蟹同酱油虾食😍平时出面买同食超贵!!依加有得任食即刻食返够本🤩酱油虾蟹唔会好咸,反而甜味较多,食多几只都唔怕😍我地食左好多款肉,最中意系牛前胸腹肉同香草五花肉😍牛前胸腹肉牛味好重而且几滑👍🏻本身冇腌过但点啲烧汁超好食!而五花肉好够厚,唔易煎干同变柴👍🏻包生菜夹埋佢嘅腌蒜同韩式辣酱一齐食好好食西冷同肉眼都好大块!大过个炉面🤣炎炎夏日order左两个冷面,面底好出色,好烟韧!特别系水冷面带啲酸甜开胃之余仲可以解腻😋呢度嘅韩式料理都几好食~👍🏻总括黎讲都几抵食,会再去😋
除左menu上嘅肉类、海鲜、蔬菜,仲有韩式料理可以叫😋 入座会有员工加左炉边蛋先,另外亦有前菜~唔够可以叫员工加😋
我地食左好多款肉,最中意系牛前胸腹肉同香草五花肉😍