2019-06-03 517 浏览
高质韩牛体验一路都想试韩牛,亲爱的就趁住我公干回港话慰劳下我,就带左我去中环话食餐好咁话,一入到餐厅就觉得有种去左cafe嘅感觉,完全唔会有好难受嘅烧烤味! 加分位! 待应推介完我地就坐定定等食韩牛他他: 其实我第一次食,我觉得要好值得信赖嘅餐厅先会点,果然有惊喜, 唔会有血淋淋嘅感觉,配合埋酱汁和雪梨丝,提升了口感! 肉眼: 一块嘅份量够哂两个人食, 最好嘅系待应会亲自帮我地烧各种肉类,而且烧烤板会去到220度先开始烧,确保锁住肉汁, 肉眼扒包住生菜一齐食,减少油腻感! 大理石: 当晚嘅主打! 每块都油脂均匀,有入口就溶嘅感觉!蔬菜石锅饭: 韩国菜无得输嘅菜式, 我地都估唔到可以清哂成煲! 整体嚟讲,我同亲爱的都好乐意再encore😆😆 亲爱的仲话啤酒$88任饮好抵
高质韩牛体验

待应推介完我地就坐定定等食

大理石: 当晚嘅主打! 每块都油脂均匀,有入口就溶嘅感觉!