2021-12-30 90 浏览
飞驒牛之夜~~无得同闺密去旅行,都可以嚟呢间人气🔥餐厅,同享日本🇯🇵国宝级和牛,一饱口福😋 平日夜晚座无虚席,而且仲有好多日本人帮衬🤩🌟飞驒牛五部位 和牛肉色粉嫩, 油脂如雪花般均匀散布,旁边仲有名牌显示唔同部位,一睇就知系靓嘢!将和牛放上铁板烧时,发出滋滋声响,牛肉香气四溢,令人食指大动。和牛放入口~慢慢溶化,甘香的油脂与浓郁的牛肉味同时爆发,Oishi 🥰 唔同部位雪花分布唔一样,肉质口感亦有唔同,真系要慢慢㗳真啲😋🌟厚切牛舌牛舌满溢的肉汁、外脆内软、香气扑鼻,魅力没法挡🤤食过之后,难以忘怀😌除咗烧肉~亦一定一定要试埋▶️碎飞驒牛他他▶️海胆飞驒牛军舰▶️牛尾汤乌冬刺身飞驒牛同样出色,味道柔软,牛他他配上梨肉及洋葱,酱汁酸酸地好醒胃。 军舰嘅海胆鲜甜甘香,同牛肉好夹。仲有暖笠笠又牛肉味丰富嘅牛尾汤,香浓唔油腻,乌冬入口Q弹,成碗汤俾我哋饮哂😂餐厅食物、服务、环境都好高质而且好抵食
飞驒牛之夜~~

平日夜晚座无虚席,而且仲有好多日本人帮衬🤩

🌟飞驒牛五部位

🌟厚切牛舌

除咗烧肉~亦一定一定要试埋
▶️碎飞驒牛他他

▶️海胆飞驒牛军舰

▶️牛尾汤乌冬

餐厅食物、服务、环境都好高质而且好抵食