2021-07-16 234 浏览
我哋每次Aeon shopping 之前,都会先来隔离呢间御名园晚餐,中菜来讲呢度食物唔错,而且服务非常好👍我哋一家人都钟意❤️白灼海生虾📍呢度个白灼海虾好大只,份量亦OK,呢个价钱好抵食!生虾够晒新鲜,所以就咁白灼已经觉得好鲜甜,加埋秘制辣豉油冇得顶呀!清蒸老虎斑📍老虎班真系必叫推介!而家仲有优惠价百几蚊一条劲抵食!呢度啲鱼真系游水鱼,即叫即蒸,够晒新鲜。食老虎斑就最钟意食斤零重𠮶啲,肉质keep到嫩一嫩, 鱼腩位油花够香,背位带点点爽口,不同部位不同享受😎。烧石岐乳鸽📍乳鸽仔肉够淋,而且腌得好入味,食起来咸香肉嫩,so yummy!沙姜香茜猪手📍呢款猪手劲出色!原来听讲都好多人话正,沙姜芫荽味调味好出色之余,猪手质地劲Q弹,连猪皮都食到爽脆口感,吃起来完全唔觉得肥腻,只有满满骨胶原嘅感觉!浓汤花胶猪肚鸡煲📍花胶鸡汤底够香浓,深黄色的津液透着白胡椒香气,感觉好暖胃!猪肚好爽口完全无膻味,还可以吃到劲多花胶片,非常足料的一煲!御名园✨地址:荔枝角碧海蓝天AEON店 (地址:荔枝角深盛路8号碧海蓝天AEON超市地下L0004号舖)御名园 @royalminggarden #御名园 #美食

御名园✨

御名园 @royalminggarden