2024-03-18
食材高级新鲜,食客亦可即场欣赏师傅嘅烹饪功架👏🏻👏🏻装修方面,餐厅以简洁时尚嘅风格再配搭柔和嘅灯光,坐位宽敞舒适,亦采用开放式吧位设计,可以近距离目睹师傅系铁板上制作每一道美食,犹豫睇一场精彩嘅表演🫶🏻原只活西澳龙虾肉质爽口弹牙,鲜味十足,再配上香草旦黄酱的酱汁,非常好食🤤季节先付嘅锴花穗即系鱼子酱海胆,呢个上菜时候会先点火,派头十足🤟🏻香浓嘅鱼子酱再配上入口即溶嘅海胆,绝对滋味特上刺身盛有牡丹虾、赤贝、14日熟成大toro同埋太刀鱼,一碟几种刺身,非常吸引🤩全部都好新鲜,软腍甘香。匈牙利鹅肝汉堡,鹅肝好香,鹅肝煎至微焦,入口即溶,味道浓郁,令整体口感升华,太邪恶了😈😈今次叫嘅set 先系$2988,其实仲有好多样野食,但以上呢几款我都想隆重推介,真系好扺食😚