2023-01-11
suprising cafe1️⃣Crispy Gee希腊乳酪炸鸡扒,酸种面包,水波蛋,牛油果,蛋黄酱.卖相好靓😍好大块鸡扒,真系好脆好香口,有肉汁,鸡肉嫩😋😋水波蛋流哂蛋汁捞埋蛋黄酱真系好味.牛油果新鲜,份量多.酸种面包较其他面粉店易入口,冇咁硬身. 佢个蛋黄酱食落有dd辣味,但个辣唔会令你难受,吊到味,味道更多层次. 同埋成份真系好饱个人觉得牛油果捞埋蛋,蛋黄酱先发挥到最美味. 依家坊间(想法)牛油果系健康,所以唔好沟咁多野落去,所以好多cafe都净系牛油果加d蛋就算,忘记左美食应该有嘅原先想法.出得黎食野就唔好讲咩好肥,唔健康啦😧人生冇意义架啦🤭🤭💰HKD$1422️⃣flat white黎得cafe当然要饮返杯咖啡,地区黎讲价钱算平💰HKD$40圣诞节CAFE好好仲整左曲奇比客人免费享用,好靓好有节日气氛,食落淡淡姜味
1️⃣Crispy Gee
💰HKD$142
2️⃣flat white
黎得cafe当然要饮返杯咖啡,地区黎讲价钱算平
💰HKD$40