餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
2024-10-01 1027 浏览
如果想食简简单单而高质嘅饺子可以考虑呢间,佢好出名㗎,都有好几间分店,最重要系佢啲饺子全部都系每日新鲜包嘅,好新鲜,而饺子皮好有弹性,入边馅料都好丰富,口感丰富,不论系汤饺或者煎饺都咁好食😋状元九鼎汤 🥣 香港人返工都比较忙,比较少饮汤水,嚟呢度食饺子之外仲可以有无味精嘅汤饮添👍 佢嘅功效好多,可以提升免疫力、滋润肠道、温肾益气同埋养颜保健🙌 如果食汤饺嘅话都系用呢个汤底😌蜜饯鸡翼 🐥 佢都有几款小食,试咗呢个蜜饯鸡翼都几好食,甜甜地几开胃😝香煎软心芝士饺 🧀 超推介呢个香煎软心芝士饺,可以拣7只或者10只😌 煎出嚟好香口,入边啲芝士溶得好好味🤤云耳椰菜饺配元贝猪肉饺 🐷 汤饺就试咗个双拼,觉得雪耳椰菜都几好食,比较健康嘅选择,而猪肉饺就好新鲜,加埋元贝比较特别啲🤗自家制山楂雪梨水 🍐 食完饺子之后都一定要试埋佢嘅自家制山楂雪梨水,甜甜地好适合呢个天气饮😊蜂蜜柠檬薏米水 🍋 蜂蜜柠檬薏米水呢个系大家都钟意嘅饮品,因为佢好解渴,小小酸酸甜甜都几好饮㗎 🍯

状元九鼎汤 🥣
状元九鼎汤

蜜饯鸡翼 🐥
佢都有几款小食,试咗呢个蜜饯鸡翼都几好食,甜甜地几开胃😝
蜜饯鸡翼

香煎软心芝士饺 🧀