2022-03-22
晚市杰堂食,二人限聚令,已经成为香港人嘅日常写照。难得今日同朋友约出嚟食午餐,又想揾个地方可以慢慢食同环境舒适可以倾吓计。朋友就推介呢间餐厅。佢有几间分店,今日我哋就帮衬位于尖沙咀嘅呢一间分店。我哋点左两个午餐,分别喺Full Breakfast同Bacon Fried Egg Bagel。饮品方面我哋点左Iced Americano 同Latte。Full Breakfast - 有烟肉,炒蛋同茄汁豆等材料。不得不赞嘅系佢嘅炒蛋炒得非常之滑身。而且份量都唔少。食饱之后可以满足一整日。Bacon Fried Egg Bagel - Bagel 做得好松软。加埋大量嘅食材。绝对唔讲得笑。两杯咖啡都好重咖啡味。而且Latte都唔会话太甜。岩我口味。整体来讲,绝对值得大家嚟试。
佢有几间分店,今日我哋就帮衬位于尖沙咀嘅呢一间分店。
整体来讲,绝对值得大家嚟试。