2022-09-25 31 浏览
呢间餐厅无论环境定食物都好好🥳系一个可以好好倾下计,食嘢同轻松下嘅餐厅。今次夜晚嚟到,叫咗2个dinner set。每个set都包salad、汤、main 同饮品。先讲salad,份量都比好多餐厅大,而且蔬菜种类都算多,仲要有酸酸地嘅酱,好味啊😋而汤系粟米汤。甜甜地,啖啖粟米💯..✅白酒忌廉钻后蚬扁意粉🍝 $138我一见到呢个意粉就wow咗一声,因为佢摆碟好靓,而且好大份。味道方面都好好。佢嘅蒜蓉同白酒味都好够,而意粉硬度适中。主角-蚬肉,都唔错啊,特别钟意佢索晒啲汁🥰.·✅香辣卡真法国春鸡(半只)配薯条及蔬菜🐔 $158呢一个好适合男仔或者钟意食辣嘅你。佢份量好大!啲鸡肉唔会焗到好鞋,而且真系见到餐厅系新鲜焗出嚟,唔需要惊摆到冻晒~佢配咗柚子沙律,咁就唔怕食济!..至于饮品呢我地就分别叫咗柚子柠檬沙冰同latte。2杯都唔错🤩想清新啲就可以叫柚子柠檬沙冰,酸酸甜甜。..我觉得呢间餐厅真系唔错,绝对会encore。而且离地铁站都唔系好远,一条路就去到,唔怕放工之后仲要行到好攰🤪

✅白酒忌廉钻后蚬扁意粉🍝 $138
✅香辣卡真法国春鸡(半只)配薯条及蔬菜🐔 $158