2023-07-03 147 浏览
辛苦工作完几日,梗系要对自己好啲😏😏之前已经食过一次茶舍,不过就唔系喺大埔😊难得今次见到😌梗系要食啦😆😆仲要豪食好好对自己😊😊因为上一次见到人地食已经好想食😍😍芝士焗波士顿龙虾海鲜意大利饭🦞🦞拎出嚟就已经好吸引🤩🤩系大大只龙虾放上面而且仲要系爆膏😋😋龙虾肉弹牙👍🏽冇得顶😬😬个饭就都系重点,饭入边有好多芝士,可以做到每一啖都有拉丝嘅感觉😏浓虾味重,而且饭度软硬适中,入口粒粒分明😌😌海鲜亦算多😉分别有,鱿鱼🦑青口🦪蚬,总括黎讲系好食👍🏽👍🏽大麦若叶红豆爆爆珠鲜奶特调🧋🧋非常有趣嘅一杯饮品🤩🤩嚟到个卖相都好吸引😍绿色加上白色嘅忌廉。仲好有心思咁放咗两片薄荷叶🤩成杯饮品都好清新😬最特别系红豆爆珠😛好有惊喜,咬落去佢真系有爆嘅感觉,而且仲系好实在嘅红豆蓉👍🏽👍🏽总括嚟讲都系好满意🤤🤤下次一定会再食😬

芝士焗波士顿龙虾海鲜意大利饭🦞🦞

大麦若叶红豆爆爆珠鲜奶特调🧋🧋