2023-10-11 439 浏览
Sushi一直都系my all time fav💕今次终于嚟食呢间经常见到有分店但都未有机会食嘅鮨乐~🍣餐牌睇到我眼花潦乱🤩除咗散点寿司 仲有寿司拼盘、刺身拼盘、Dinner Set、串烧、烧物等等 根本就系一间居酒屋!🏮🍴吞拿鱼洋风他他 分店限定做紧8折 只系大约$80 必点!💯用中拖罗包住葱丝😚带出鲜味入口即融 真系太幸福🥰🌟推介晚餐定食性价比极高🍴10贯火炙寿司定食 (跟沙律、汤同乌冬)赤身酱油渍、墨鱼、黑松露赤虾、星鳗、佐贺和牛、三文鱼、鱼背、玉子、太卷🍴12贯寿司定食 (跟沙律、汤同乌冬) 缟鲹、墨鱼、海胆、松叶蟹爪、牡丹虾、玉子、吞拿鱼、大拖罗、油甘鱼、平目鱼、真鲷、帆立贝呢两款定食都非常出色,一个定食已经可以试齐劲多款野😎啱晒我呢啲咩都想食嘅为食鬼~特别推介🌟鳗鱼肉质肥美 烤过后极香口👏🏻墨鱼够爽👐🏻大拖罗同中拖罗都充满油份 入口即融🤤吞拿鱼真系好出色😎所以encore多个本鲔(吞拿鱼)盛合同几件单点寿司🍴本鲔(吞拿鱼)盛合拖罗油花充分🤤鲜味浓郁 真系食极都唔够😍🍴炙烧鱼背寿司烧后超香之余😍令到油份出晒嚟 又系入口即溶!😋😋🍴珍宝赤虾寿司 & 三文鱼腩寿司肉质鲜甜😍仲非常
Sushi一直都系my all time fav💕
今次终于嚟食呢间经常见到有分店但都未有机会食嘅鮨乐~🍣

用中拖罗包住葱丝😚带出鲜味入口即融 真系太幸福🥰

🌟推介晚餐定食性价比极高
🍴10贯火炙寿司定食 (跟沙律、汤同乌冬)

🍴12贯寿司定食 (跟沙律、汤同乌冬)

特别推介🌟

另外 必点嘅一定系串烧 我心水推介串烧有
🍴烧牛舌串 & 烧白鳝串
牛舌厚身之余一D都唔韧 👏🏻外面烧到香口入面保持嫩滑

白鳝都一样外脆内软 而且肉质厚实得嚟劲弹滑😎

打番呢篇食评真系唔简单 因为………………..谂起我都饿了🤤🤤🤤🤤🤤