2023-04-08
系葵芳新都会广场开左一间新嘅铺头 系专卖韩国食物嘅外卖店🥡 见啲野食卖相几吸引 所以都忍吾住买左啲黎试下🤣🍀黄金蜜糖炸鸡 (无骨)炸鸡分左全份同半份 可以简有骨同无骨 咁我就简左全份无骨炸鸡🍗 全份嘅份量好多 就算4个人share食都好足够🤩 蜜糖味嘅炸鸡再加上黄芥末酱 令味道更加浓郁 甜甜地嘅同时又有少少辣味 食落好香口🥰 炸鸡嘅炸粉厚薄适中 吾会太厚 而且有少少嘅香脆 食落更加滋味👍🏽 无骨嘅炸鸡 食落啖啖肉 岩晒吾想吐骨嘅我😉🍀烤猪肉紫菜饭卷材料好足好丰富 每一件饭卷都满晒食材🤩 炸猪肉嘅味道都吾错 配埋吾同嘅新鲜食材 食落更加清新爽口☺️ 而且饭卷好大卷 吾系啲细细卷嘅大小黎 所以食落好饱肚 好抵食😝🍀新鲜辣泡菜 (Kimchi)充满韩国风味🇰🇷 泡菜味道系我钟意嘅口味 而且新鲜爽口 辣度适中好开胃😍
🍀黄金蜜糖炸鸡 (无骨)
🍀烤猪肉紫菜饭卷
🍀新鲜辣泡菜 (Kimchi)