2023-02-27 710 浏览
✏️ 鲍鱼汁炆凤爪今日好想饮茶,饮茶又好想食凤爪,又唔想普通食个豉汁凤爪。呢个爪入味又淋,胶质够重,每只爪都好完整胀卜卜的。惹味小食,港式酒楼风味💯‼️✏️ 火烧皇子乳鸽呢度嘅乳鸽都几出名,口感骨香酥皮又脆,可拣原只上呲开嚟食,斯文啲佢都可以为你切上!又系好好味💯‼️✏️烧腩仔脆皮烧腩仔肥瘦相间、咸香滋味,加上松化香脆的猪皮,最爱那烤得脆卜卜的皮配上芥辣,无人抗拒‼️✏️ 雪梨无花果花胶炖汤雪梨无花果炖花胶里面嘅南水梨可以润肺止咳、生津通便、解疮毒、酒毒,而无花果就可以补气养血、有助排毒,各美人趁呢个时间润燥养阴,食多啲可以舒解秋燥同滋补嘅食物,调理好身子。身体健康哦💯‼️✏️ 红烧煲仔翅(足三两)朋友拣选了翅,但我都饮了少少,每啖滋味,每啖惊喜,超多翅的原价$388 煲现在震撼价$208当然,大家都好好拣选应唔应该食鱼翅☺️舔舔脷指数:🌟🌟🌟🌟🌟/6环境指数: 🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6服务指数:🌟🌟🌟🌟/6性价比指数:🌟🌟🌟🌟/6回头指数:🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6<满分🌟🌟🌟🌟🌟🌟>以上属小编主观(非专业)食评,所有意见只供参考#唐茶 #铜锣湾美食 #饮茶 #必吃 #香港饮茶 #痛风餐 #foodguide
✏️ 鲍鱼汁炆凤爪
今日好想饮茶,饮茶又好想食凤爪,又唔想普通食个豉汁凤爪。
✏️ 火烧皇子乳鸽
✏️烧腩仔
✏️ 雪梨无花果花胶炖汤
身体健康哦💯‼️
✏️ 红烧煲仔翅(足三两)
朋友拣选了翅,但我都饮了少少,每啖滋味,每啖惊喜,超多翅的
原价$388 煲现在震撼价$208
当然,大家都好好拣选应唔应该食鱼翅☺️

舔舔脷指数:🌟🌟🌟🌟🌟/6
环境指数: 🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6
服务指数:🌟🌟🌟🌟/6
性价比指数:🌟🌟🌟🌟/6
回头指数:🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6

<满分🌟🌟🌟🌟🌟🌟>
以上属小编主观(非专业)食评,所有意见只供参考

#唐茶 #铜锣湾美食
#饮茶
#必吃 #香港饮茶
#痛风餐 #foodguide
2023-02-21
等候时间
5 分钟 (堂食)