2022-03-22
1946 浏览
今次团购订面包🥯我买左几日早餐既份量,可以试下佢地唔同种类既面包😍港式肠仔芝士包($19@2pcs) 我细细个去面包店最钟意食呢款,因为有肠仔、芝士、沙律酱。依家都唔系到到有,老公都指明要呢款就梗系order啦。我地有翻焗食,面包仍然好软熟😍好食!菠萝包($10@2pcs) 我同老公都钟意食菠萝包,但屋企附近冇好食既菠萝包🤷🏼♀️反而呢间既菠萝包好食㖞,啲脆皮食落唔会咁易散,面包又软熟,其实我地发觉佢既面包系翻焗之后都系保持到水准,唔会硬,真系唔错的。Bagels ($45@3pcs) bagels拎上手觉得佢好硬好重,心谂唔通食落硬骨骨既?原来唔系!佢入面系松软的,我加左$15买2pcs忌廉芝士酱,$24买1pc黑松露酱,可以搽落bagels食😋老公话除左文华既玫瑰酱之外,森林既忌廉芝士系佢fav🤣佢话好好食!黑松露酱都好正,劲香黑松露味😋好浓陏,食唔哂可以点薯条食🤪提子松饼 ($9.5) 呢个外表好似唔靓仔,但食落系另一回事,翻焗后仍然松化,唔干,唔会渴喉,好好食😋朱古力麻薯包 ($10) 都系好好食😍仲要价钱超抵😍佢地店既面包全部足料,唔系空心包👍🏼我比左啲妈咪食,佢都话菠萝包好
朱古力麻薯包 ($10) 都系好好食😍仲要价钱超抵😍
佢地店既面包全部足料,唔系空心包👍🏼我比左啲妈咪食,佢都话菠萝包好食👍🏼价钱真系好亲民。我去舖头拎包个日好多人买菠萝包,仲有蛋挞新鲜出炉,我买多左两件蛋挞同一件鸡批。
蛋挞 ($4@1pcs) 呢个真心值得推介!真系好香蛋味,曲奇皮松化,但唔会易碎,食完又唔会觉得好油腻,因为食过其他店蛋挞超油,食完感觉好差。
鸡批唔记得几钱,只系记得$10内,超足料,有粒粒鸡肉、菇、洋葱、薯仔,我买到返黎虽然冻左少少,我冇翻热,但都好好食,仲要唔油腻👍🏼
味道 ★ ★ ★ ★ ☆
环境 ★ ★ ★ ☆ ☆