2021-05-11
食麻辣嘅心系唔会因为天气而改变🌶️天气虽然热辣辣 但系开大冷气叹麻辣火锅又系另一种享受😌渝味晓宇最最最最正嘅就系火锅配料可以半份半份咁叫 咁就啱晒我哋呢啲多心鬼👻食到多啲唔同嘅野Order咗个鸳鸯锅🍲普通辣大红锅🌶️🌶️普通辣已经系两只辣椒架啦 对于我呢个小辣妹嚟讲 特别感受到𠮶阵辣味🤡不过好彩唔会太呛皮蛋香菜锅🥬本身对无乜预期 纯粹想有一边系清清哋 但系意料之外好香㖞🤤我都好钟意我配料我哋都失心疯咁叫咗十几样野🤣其实全部都好有质素 当中必必必要叫👇🏻◾晓宇嫩牛肉呢度嘅嫩牛肉绝对系我喺香港食过最正嘅🐂好嫩好滑 入囗𠮶种软熟感觉好难形容 滑到连用筷子夹起都有困难😂开头order完半份 转头再order多全份◽美国安枱斯优质肥牛打边炉食肥牛是必须吧🙂肉质都好鲜嫩啊◾鲜鹅肠口感好爽好弹牙🥢有两次比我唔小心渌得耐咗 不过口感都无乜大影响㖞◽牛筋丸受人薰陶之下 我都爱上咗食牛筋丸🐮牛味够晒浓郁◾晓宇苕粉虽然我真系唔识读个名😅类似宽粉咁 比较阔条而扁平嘅 口感烟烟韧韧◽红糖糍粑每次食火锅或者川菜 都系我必点嘅😍呢度都系做得比较好嘅一间 糯米够香 红糖甜度亦都适中
Order咗个鸳鸯锅🍲
普通辣大红锅🌶️🌶️