2019-07-28
今晚同女朋友 2个人去食鸡煲 咁岩系旺角呢头 所以揾左间比较多朋友推介既试下先 咁佢就系23 楼 一塔lift 去到间餐厅就已经睇到黄昏 当时大约7点3 左右 好靓 叫野食之前比个menu大家睇睇先咁我地2 个都唔算好大食 所以就叫左半只麻辣鸡煲(bb辣)$178 价钱唔算太贵 个鸡煲有埋洋葱系入边 煮得好入味 同d鸡一样 够晒浓味 d酱汁甜甜地辣辣地 岩晒食麻辣既人啦 如果唔食得辣既人就建议你叫返个无辣既鸡煲啦呢间餐厅有样抵赞既野就系 个鸡煲上之前侍应就会拎晒全部酱过黎比你落左个碟到先 酱汁既配料选择都好多 好高质 除左个鸡煲我地之后打识炉都叫多左几样野食 叫左碟唐生菜($38),2 只鸡蛋($16),同埋莴笋片($38)另外叫多2杯野饮 野饮够晒大杯 可以止止辣主要想讲讲之后食完鸡煲打边炉 莴荀片好爽口 好好食 同埋叫唐生菜既原因系因为个汤底好够味 希望d菜可以吸到个汤底既味 结果都成功左 唔太油 菜又新鲜最后我地2个人卖单就400$ 价钱合理 野食都够食饱我地2 个人 望住咁靓既旺角夜景食饭真系一流 值得一试 另外想赞一赞侍应既服务态度真系好好
叫野食之前比个menu大家睇睇先
最后我地2个人卖单就400$ 价钱合理 野食都够食饱我地2 个人 望住咁靓既旺角夜景食饭真系一流 值得一试 另外想赞一赞侍应既服务态度真系好好 想揾帮手果阵每次都好快有人帮到你 就算我地坐系比较角落头 所以推介大家想食鸡煲又黎开旺角既可以黎试试!