2020-03-10 882 浏览
成个门口都痴哂文宣 黄到金💛仲要食物全部都几高质 性价比高虽然餐厅唔大 但系有种好舒服嘅感觉 门口有大大个玻璃窗 阳光晒入黎影相好好睇 打卡一流 推荐推荐👍🏻📸-🔸All day breakfast $128🔸🔸Mussels linguine with pesto sauce $98🔸Linguine同埋all day同平时食嘅无咩太大差别味道同份量okay~ all day应有嘅都有✔️但唯一想讲嘅系佢条肠真系好好食🤣🤣🤣外皮脆入面软🤤 真系讲起都挂住😋-🔸Iced Mocha $50🔸🔸Iced Cappuccino $46🔸我知道好多人都冲住佢靓靓嘅octagon玻璃杯黎 当然我都唔例外🤣🤣影相真系好photogenic ✨比个tips大家 如果想影到两只色分明嘅话就拣white coffee (flat white/latte/cappuccino)因为Mocha两只色嘅edge系比较模糊的🤭-🔸Chocolate cake $38🔸朱古力味超浓 又唔会太甜 食落个质地系好滑的👍🏻CP值高💛💛
成个门口都痴哂文宣 黄到金💛
仲要食物全部都几高质 性价比高