2022-10-09
钟意饮啖茶食个包既朋友仔可以试下呢间点心店,主打用百份百新鲜牛肉制作,部分点心有特色得来味道又唔错😋,质素真系好过好多酒楼嫁😉另外仲有两张coupon,堂食满$100即减$10,有兴趣既朋友仔欢迎PM我😊用得唔好浪费干蒸牛肉烧卖$32食第一啖已经食到牛肉真系好新鲜,好香牛肉味,亦无任何牛膻味,口感软硬适中,连我麻麻牛肉都觉得唔错。姜葱牛柏叶$33牛柏叶冧左少少,但好够味,而且汤汁好清,食落唔肥腻。烧汁牛肉蝴蝶饼$35必食☺️👍🏻软棉棉面包皮,夹住充满烧汁既牛肉饼同埋青瓜一齐食,一啖同时食到三样食物,口感好丰富🤤咸香既牛肉饼好香浓,配埋青瓜食真系好夹😋粟米煎牛饼$28推荐👍🏻脆卜卜既外皮包住嫩滑牛肉,外脆内软☺️仲有少少爽口既粟米粒🌽味道甜甜咸咸😋原只鲜虾滑肠粉$31推荐👍🏻肠少几滑溜,鲜虾爽口弹牙,仲有片翠肉瓜,加埋少少豉油食完一旧又一旧😋葱花炸两肠粉$26推荐👍🏻食落口油炸鬼仍然好香脆,滑滑肠粉上面沾满甜酱花生酱,仲有豉油,味道丰富又有软同脆既口感😋酥皮焗叉烧包$29必食😋👍🏻热辣辣包,一咬落去就爆浆😋包皮好软熟,叉烧好足料,味道适中,食到真系好满足☺️寻味沙汁墨鱼饼$33推荐👍🏻墨鱼饼加
干蒸牛肉烧卖$32
姜葱牛柏叶$33
牛柏叶冧左少少,但好够味,而且汤汁好清,食落唔肥腻。
烧汁牛肉蝴蝶饼$35
粟米煎牛饼$28
原只鲜虾滑肠粉$31
葱花炸两肠粉$26
酥皮焗叉烧包$29
寻味沙汁墨鱼饼$33
推荐👍🏻墨鱼饼加入马蹄粒,食落爽口清甜,墨鱼饼几弹牙,最出色系个汁,少少甜微,辣非常提味。
好味:4/5
环境:3/5