2024-05-23 13 浏览
入到餐厅,墙身见到好有日本feel 嘅千鹤鸟🐦, 餐厅不算太大,但每枱之间会有足够距离感👍QR Code落完单,好快就送上头盘《红酒鹅肝》甜甜的,以及2碗味噌汤,边食边等~~今晚点了:🩷《武士之魂刺身盛 😍 》刺身上枱,大大盘够晒吸睛,啱晒打卡😆之后职员好细心介绍完每款刺身,我哋就开动了 🍽️ ~~ ·赤贝食落好爽口·带子厚肉、超鲜·牡丹虾 (+$48 追加 多1只)相当新鲜,大大只·北海道马粪海胆~我至爱!入口即溶😍·池鱼王口感顺滑鲜甜,大小拖罗油脂非常丰富,仲要厚切👍真系无得输🤤🤤·个Set 仲有碗《角切鱼生丼》🧡另外仲叫咗《唐扬炸鸡拉面 🍜 》,汤底浓郁夹带住好香嘅麻油味道,炸鸡脆而肉嫩,份量足!💛《极上丼 》我呢个海胆迷,为咗海胆叫多碗,真系太好食😋💚最后仲饮咗《波子汽水》~~ 完美!💜武士料理主打日本直送刺身&日式定食,刺身新鲜又高质。值得入元朗一试👍

今晚点了:
🩷《武士之魂刺身盛 😍 》

·赤贝食落好爽口
·带子厚肉、超鲜
·牡丹虾 (+$48 追加 多1只)相当新鲜,大大只
·北海道马粪海胆~我至爱!入口即溶😍
·个Set 仲有碗《角切鱼生丼》

💛《极上丼 》我呢个海胆迷,为咗海胆叫多碗,真系太好食😋

💚最后仲饮咗《波子汽水》~~ 完美!

2024-05-18