旺角有间人气烧烤串烧店烧烤堂,味道一流,朋友话佢有时会好多人食,我都想试左好耐,今晚终于有机会啦!在门口等左一阵,就已经有位。睇佢哋张点菜纸就感受到咩系花多眼乱,串烧嘅选择足足有两版A4纸咁多,我哋就左拣拣右拣拣,两个人拣咗十几款。我觉得呢间店提供嘅食物平实嘅又有,特别嘅富创意嘅又有,样样都好想试,睇嚟要比多一次先得喇!烧鸡皮:劲脆,脆过薯片呀!鸡皮墨鱼滑:呢个系餐厅创意嘅食品之一,我见好多台都有点,鸡皮加墨鱼滑真系从来冇谂过原来可以咁夹咁好味,鸡皮真系有鸡味,又香脆,加埋墨鱼滑嘅弹牙,成个味道好特别烧牛小排:牛小排真系靓到冇得顶,有牛味之余又林,个人认为一定要食西班牙黑毛猪:黑毛猪肥瘦适中,肉质又林,加上上面嘅香料,真系想encore盐烧开边鸡翼:我最钟意呢啲盐烧系列,可以食到食材本身嘅鲜味,呢只鸡翼烧得好香脆,忍唔住要唱返句烧鸡翼我钟意食汁烧鱿鱼须:好肥美的鱿鱼须啊,烧得刚刚好,同烧汁好夹多春鱼:有四大条,每条都烧得好香好脆好味道牛油烧粟米:牛油味好香,又系烧粟米咁桥?牛油芝士蒜蓉焗杂菇:蒜蓉味好够,芝士好多,里面杂菇除咗冬菇仲有金菇,蒜蓉芝士加牛油用嚟烧菇真心无得输甜奶厚切牛油包

烧鸡皮:劲脆,脆过薯片呀!
汁烧鱿鱼须:好肥美的鱿鱼须啊,烧得刚刚好,同烧汁好夹
多春鱼:有四大条,每条都烧得好香好脆好味道
牛油烧粟米:牛油味好香,又系烧粟米咁桥?
甜奶厚切牛油包:个包烧得脆脆的,热辣辣,上面全部都系炼奶,仲有一大块牛油,好happy不过好好味,包里面仲食到芝士添
麻辣黑豚肉烧韭菜:味道都够辣,黑豚肉薄薄的不过很脆,包住韭菜烧,韭菜唔会好干身仲好juicy
日本芝士年糕:烧得好香,好烟靭,仲配埋炼奶,芝士配炼奶真系正
泰式青柠梳打:系用泰国嘅有汽水加原只青柠,够汽又够柠,正呀!

我听隔离枱讲,麻辣蒜蓉茄子同埋黑糖烧菠萝都非常好味,其实我哋都好想食,不过个胃装唔落啦,唯有下次再嚟食啦!