2023-07-26
All day breakfast 食就食得多啦,来来去去都系烟肉炒蛋肠仔,今次试下新野!素食All day breakfast🥗约左屋企人系mega box 行街顺便食个Tea,见到呢间pancake 好似几吸引,见到座位都几宽阔,带住BB 就啱晒😀而且有BB 櫈提供一睇返Menu, 见到佢地竟然有素食嘅All day Breakfast ,几新颖就嗌嚟试下之后再点左限定嘅蜜瓜疏乎厘pancake 同两杯饮品,下午餐就啱啱好🤤Veggie All day Breakfast 有蕃茄、蘑菇、沙律菜、素猪柳、素蟹饼、茄汁豆、黑松露炒蛋都几丰富🤤素蟹饼好好食,完全食唔出系素嚟黑松露炒蛋超香黑松露味同好滑👍啲蘑菇唔系切片,全部原粒上👍素猪柳同样地都好像真,原本以为会唔饱,但食食下又ok 㖞饮品嗌左热带特饮同草莓沙冰热带特饮系酸酸甜甜,鲜柚菠萝香味,好开胃草莓沙冰起初以为系鲜果汁沙冰个种,点知原来系劲少女心嘅草莓奶昔沙冰,好似食紧雪糕咁,但又唔算好甜🤗佢地今期夏季限定系静冈温室皇冠蜜瓜疏乎厘pancake🍈即叫即整,所以大家要预10-15mins 时间个pancake 超可爱系蜜瓜造型,我本
都几丰富🤤素蟹饼好好食,完全食唔出系素嚟
饮品嗌左热带特饮同草莓沙冰
热带特饮系酸酸甜甜,鲜柚菠萝香味,好开胃
个pancake 超可爱系蜜瓜造型,我本身唔太食蜜瓜都食左好几旧,啲蜜瓜真系好甜
pancake 空气感唔会好重,配埋蜜瓜打嘅cream 又好夹㖞😍
下次试埋佢地其他口味pancake 先