2023-12-06
立鮨黄埔🚇花园呢间分店已经唔需要🧍♂️企系度食,入面地方又大又宽躺🤩,有吧枱位又有一般坐位🪑,好啱同朋友仔一齐来食吓嘢🤤倾吓偈。佢哋经常有不同款式嘅时令🐟刺身,又有不同款式嘅串烧🔥同埋其他熟食,不过今次我同朋友都😍拣咗佢哋主打嘅寿司🍣。佢哋嘅寿司🍣用料上乘,而且寿司饭🍚系赤醋饭,味道特别有层次😋。我就拣咗🐚粒贝、活北寄贝、🌊北海道活象拔蚌、🐟剑鱼腩、火炙🔥左口鱼边、𩽾𩾌鱼肝🥰、火炙赤鯥🥢同埋火炙吞拿鱼🐟脑天。其中活北寄贝🤩同埋北海道活象拔蚌😍超级新鲜甜美又爽口,入口充满大海🌊嘅气息。而肥美又罕有😎嘅吞拿鱼脑天经过轻度🔥火炙迫出甘香嘅油脂🤤,十分之美味!我朋友就拣咗五款🔥火炙寿司🍣,再加上呢度其中一个🥰人气食品:迷你大满足海胆特盛🥢。🤩迷你大满足海胆特盛入面嘅饭🍚唔算多,但上面就布满鲜甜味浓又甘香嘅海胆😋,每一啖都鲜味无比😍!
佢哋经常有不同款式嘅时令🐟 刺身,又有不同款式嘅串烧🔥同埋其他熟食,不过今次我同朋友都😍拣咗佢哋主打嘅寿司🍣。
佢哋嘅 寿司🍣用料上乘,而且寿司饭🍚系赤醋饭,味道特别有层次😋。
我朋友就拣咗五款🔥火炙 寿司🍣,再加上呢度其中一个🥰人气食品:迷你大满足海胆特盛🥢。