2023年 尖沙咀棉登径28号日式主打抵食午市商务二人伊势海老龙虾🦞套餐由k11 出口直行到棉登径内径28号 门口主打日式风格 有种omakase 店既感觉。 门口有晒主打餐牌。我同朋友经OpenRice 预约左今日午市非常方便 仲有折优惠。 嗌左1180/两位 午市商务二人套餐 先上黎前菜藜麦配新鲜沙律🥗蟹肉蒸蛋,酸酸甜甜做一个小小既开胃菜。茶碗蒸不过不失 蟹味好浓郁食材会先由主厨展示,仲可以俾我同友人影翻张靓相 ,餐厅亦有水槽鱼缸 见到师父新鲜拎出黎 ,卖相亦不错!板烧 活北寄贝昆布汁做底 加左少少葱同柚子皮带动香气。香脆金鲷配龙虾南瓜忌廉汁见着师傅将热油淋在鱼皮上 制作立鳞烧嘅过程非常治愈 香气扑鼻而来 金鲷皮非常香脆配埋自家制既龙虾南瓜忌廉汁 100% match 加上配菜𥚃包括左清新既酸沙律中和左种油腻嘅感觉活伊势海老配虾膏汁 好好味 龙虾裹满虾膏汁 每一啖肉质都好爽口弹牙而且虾头都仲有好多肉 。A5 宫崎和牛簿烧主厨推荐我地五成,和牛内包著葱花板烧,肉质软滑加埋脆边 配左自家制面豉酱 仲有喜马拉雅盐昆布盐👍🏻👍🏻最后就系特色炒饭 💕 最后面豉汤,甜味作为结尾 。非常满足

藜麦沙律

嗌左1180/两位 午市商务二人套餐 先上黎前菜
藜麦配新鲜沙律🥗蟹肉蒸蛋,酸酸甜甜做一个小小既开胃菜。

蟹肉蒸蛋

茶碗蒸不过不失 蟹味好浓郁

伊势海老,北寄贝,金雕

活北寄贝

板烧 活北寄贝
昆布汁做底 加左少少葱同柚子皮带动香气。

A5宫崎和牛薄烧

A5 宫崎和牛簿烧

和牛炒饭

最后就系特色炒饭 💕
贝味面豉汤

最后面豉汤,甜味作为结尾 。
非常满足

朱古力小蛋糕