2021-10-10
呢间小店encore左两次 想介绍好耐 虽然价钱有d贵 但系几高质 有惊喜嘅😍 小店环境舒适 不论我lunch定夜晚去都试过包场咁济😂 两个人去建议好似我咁一个叫包一个叫捞蒙 系够饱嘅 又可以试多d😋. 虾饼肉碎捞蒙 . 呢个蒙粉系我食过最好食嘅蒙粉 以为好林个种普通野 点知咬超爽又弹牙之余又好索汁 虾饼炸得香脆 肉碎送粉系唔错 落埋个汁小清新 唔会太咸 👍🏻. 牛油果法式面包 .呢度必叫面包!! 个包非常脆口 几时都keep到咁干身 之前试过软壳蟹 肝酱 今次试牛油果 🥑 啖啖牛油果 仲夹左d扎肉 佢个酱汁叫左小辣好醒胃!! 而且好贴心帮我地分好哂👍🏻Lunch会包野饮 set由$90-130不等 相对抵食过dinner 柠檬茶会偏甜 都可以加钱转滴漏咖啡☕️同事话好推介 唔食芫茜记得走呀💚
. 虾饼肉碎捞蒙 .
. 牛油果法式面包 .