2025-01-17 0 浏览
本贝果脑忍唔住来试下😃 🥯Chicken & Honey Mustard哇,真系令我好惊喜😍!𠮶鸡肉焗得啱啱好,一啲都唔干,每一口都咬到实实在在嘅肉🥩,口感嫩滑多汁,蜂蜜芥末酱嘅味道亦都好夹👍,甜甜地又有少少辣🌶,就好开胃啦😋佢哋Bagel嘅搭配选择真系多到花多眼乱🤩除咗我食嘅鸡肉,仲有火腿、牛肉、烟熏三文鱼、鸭胸、牛油果等等,真系可以满足唔同口味嘅需求!!而且佢哋嘅 cream cheese bagel 都有好多经典口味🧀,啱晒中意传统口味嘅人啦😆虽然间 Cafe 嘅店面唔算大,但入面嘅店员好亲切友善🤗,成日都会同客人倾计,感觉就好温馨,就好似去咗朋友屋企一样🥰总括嚟讲,今次喺 LUNGO 嘅用餐体验好唔错,下次我一定会再嚟试下其他嘅搭配!🙌🏻🙌🏻
本贝果脑忍唔住来试下😃
 🥯Chicken & Honey Mustard