2025-01-27 0 浏览
牛大人相信好多人都有听过呢间人气台式火锅店,今日同几位朋友去观塘鳄鱼恤中心呢间分店食边炉放题🤤!地理位置方便,店舖环境够哂大,一到门口已经人头涌涌~🔥今次就选择左120分钟日本黑毛和牛A4+ 吃到饱放题套餐,汤底就拣左台湾凤梨鸡锅,凤梨配搭苦瓜,味道清甜但系又唔会淡而无味!👍🏼套餐赠送澳洲M9和牛牛丸🐮,牛肉味香浓,而且每粒都好弹牙,完全唔够喉~🤤另外仲有附送海鲜拼盘🌊,分别有带子、蛏子、生蚝同埋鲍鱼,每款都非常新鲜,食落鲜甜爽弹!😋当然唔少得介绍今日嘅主角主角日本黑毛A4+和牛🐮,牛肉油花分布平均,每一片渌几秒就食得,油脂香爆表,入口即溶~😍朋友叫完一轮又一轮,好食到停唔到!😎我就想转下口味试吓其他肉类,呢到嘅伊比利亚黑毛猪梅肉完全唔会输俾和牛,猪肉味劲香浓,同样油花分布平均,唔食牛嘅都唔怕会蚀底!🐷饮品店员就推介‘’鬼佬凉茶‘’🍻,今次同本地公利竹蔗水合作嘅啤酒,中西合璧嘅完美示范!👍🏼最后有点少得甜品环节,有多款知名品牌雪糕雪条任食,另外仲有唔同嘅台式甜品可以选择,净系嚟一次真系食唔晒咁多款美食,未食完已经约定下次要再嚟啦!😎

• 澳洲M9和牛牛丸
  • 鸭血