2023-10-04 62 浏览
今日放假同朋友过咗嚟食A5和牛火锅,先食前菜及部分食物,食完海鲜拼盘及前菜,食完先开始火锅既部分🤍-前菜有麻辣牛展、鱼皮、皮蛋及黑木耳🥢仲有小食:鬼马油炸鬼,食落几香脆😚-四个人仲会有冻蟹可以order,$152仲可以任食兼拎返屋企慢慢食😍啱晒钟意食蟹嘅朋友仔啦-送上华丽雀笼造型拼盘-有手打黄金虾滑及手打黑钻墨滑,仲有猪肉同唔同牛肉,当然如果唔够食,可以自己scan QR code继续order啦~-我哋拣嘅系药膳鸡汤~熊本黑桦牛蒸牧场直送口A5和牛,有特上霜降号小排、和尚头、千本筋、牛前胸、肩胛梅花、牛颈脊同埋玉子后腰肉,每款都各有特色~我个人就比较钟意特上霜降号小排,因为肥瘦均衡😍满口牛脂香-饮品方面🍵自家制茶- 白桃乌龙、茉莉薰花茶、梨生乌龙、四季春青茶、蜂蜜雪梨冰红茶、蜂蜜甘橘𣲙红茶、仲有唔同嘅汽水、🍧冰沙-杨枝甘露、草莓乳酸、荔枝乳酸等,仲有雪糕甜品都系任食㗎🍦-
我哋拣嘅系药膳鸡汤~
梅花、牛颈脊同埋玉子后腰肉,每款都各有特色~
我个人就比较钟意特上霜降号小排,因为肥瘦均衡😍满口牛脂香
饮品方面
2023-09-20