2018-01-27
呢度菜式选择唔多,胜在食物质素高。先上咖啡Caramel latte甜度适中,泡沫绵滑,非常顺口。Dark roast 咖啡豆香, 奶味浓郁。Lobster Egg benedicts龙虾已脱壳,方便食用。有点炭烧风味,几大只,咸度配合英式面包一齐食刚刚好。英式面包一切落去就知道唔系来货,系自家制既,好松脆。中间 放满菠菜,上面当然系流心既水波蛋。酱汁唔系传统既荷兰酱,佢系唔带酸味,我好钟意。 All Day Breakfast我叫咗个All day breakfast,烟肉蛋卖相一流,面头上嘅香草、流心蛋黄配上煎烟肉好夹。薯角炸得好脆好香,条条都实心,食到薯仔香味而不带油嘅味道。肠仔肉味都够浓,配香草同蘑菇沙律,绝对唔会觉得腻。一定要赞嘅系个牛角包,口感松脆带非一般嘅牛油嘅香味,唔会有一种干嘅感觉,好食!整体两样All day breakfast,由摆碟到味道,都系超水准,食到清哂碟!
先上咖啡
Caramel latte
Lobster Egg benedicts
英式面包一切落去就知道唔系来货,系自家制既,好松脆。 中间 放满菠菜,上面当然系流心既水波蛋。酱汁唔系传统既荷兰酱,佢系唔带酸味,我好钟意。
All Day Breakfast