2019-09-01 133 浏览
擂台(尖沙咀).佢唔系一个街铺,坐立喺酒吧之间嘅一栋大厦上边。嘢饮嘅品种有非常之多,有酒精饮品🍸,普通嘅嘢都有好多🥤.🔻餐牌亦都有好多唔同嘅选择,有唔同地方嘅菜式例如系意大利又或者系泰国座位10分舒服同朋友去食啲嘢饮啲酒系一个唔错嘅选择.🔻最有特色同埋最吸引我嘅地方系𠮶度有得免费打机,当日我去到见到有Mario kart同埋fifa19,打机仲系完全唔需要收费添🎮.🔻泰式凤爪无骨但系有啲筋觉得偏辣🌶,盖过咗原本味道做前菜或小食唔错.🔻虾酱鸡翼🐓虾酱好易整得太咸,但系佢调得啱啱好,食到虾酱味,煎得好香口,皮脆,肉好嫩好多汁.🔻泰式生虾🍤好特别嘅炸虾头,食到虾膏同埋虾脚,其他太硬可以唔使食,点埋啲mayo几正生虾本身好新鲜,唔需要点太多辣汁,虾本身嘅鲜味已经唔错.🔻黑松露带子意粉🍝个汁好creamy,每一啖都充满住黑松露味我好钟意佢啲意粉煮得啱啱好,唔会太硬加埋蘑菇同埋带子,有唔同嘅口感必叫之选👍🏼.🔻烟三文鱼番茄Pizza🍕(必叫)面头唔系有好多seasoning 因为块烟三文鱼同埋pepperoni已经好够味👌🏼个边好薄好脆,钟意芝士嘅朋友一定要叫呢个pizza因为上面有好厚嘅芝士😋.
擂台(尖沙咀)
佢唔系一个街铺,坐立喺酒吧之间嘅一栋大厦上边。
嘢饮嘅品种有非常之多,有酒精饮品🍸,普通嘅嘢都有好多🥤
座位10分舒服同朋友去食啲嘢饮啲酒系一个唔错嘅选择
🔻泰式凤爪
无骨但系有啲筋
觉得偏辣🌶,盖过咗原本味道
做前菜或小食唔错
🔻虾酱鸡翼🐓
🔻泰式生虾🍤
生虾本身好新鲜,唔需要点太多辣汁,虾本身嘅鲜味已经唔错
🔻黑松露带子意粉🍝
个汁好creamy,每一啖都充满住黑松露味
我好钟意佢啲意粉煮得啱啱好,唔会太硬
加埋蘑菇同埋带子,有唔同嘅口感
必叫之选👍🏼
🔻烟三文鱼番茄Pizza🍕(必叫)
人均消费:$200
推介指数:😇😇😇😇😇😇(7/ 10)
店名:擂台
地址: 尖沙咀诺士佛台10-11号6楼