2022-05-10
依间位于湾仔既酒吧餐厅室内都有露天座位,坐得好阔落之余打卡仲好靓,brunch menu仲推出同nomad burger crossover既burger!😍餐厅除左提供红酒白酒仲有本地自家品牌既CBD啤酒,而且仲系Pet-friendly!可以带埋主子黎chill下🐶🍺A5 Miyazaki Waygu Burger($128)日本既宫崎和牛配上芝士,生菜,蕃茄同酸瓜,和牛食落去好鲜嫩,肉味浓郁,再配半融既芝士同沙律酱食好正🥰而且系吾会有油腻既感觉,涨卜卜既包身烘得好脆身,而薯条已经预先加左d辣粉调味,炸得好脆又好香口Shrimp Burger($128)为左块菠萝一定要食虾堡🤣虾肉口感爽滑,中间再夹块厚身既菠萝,再配佢既秘制酱汁食好夹!!一路咬d汁都一路滴落黎🤤Bird Wings($88)鸡翼系脆身既炸鸡翼,再配tabasco酱,味道带甜辣,鸡翼系单骨,而且炸得吾干身,如果配啤酒食应该仲正🤣Set Drink-Black Coffee&LatteBrunch Menu有埋野饮好抵!有汽水,soda water,tonic water,连咖啡都有☕️而且个latte一d都吾马虎🤍不过
Shrimp Burger($128)
Bird Wings($88)
Set Drink-Black Coffee&Latte
Brunch Menu有埋野饮好抵!有汽水,soda water,tonic water,连咖啡都有☕️而且个latte一d都吾马虎🤍不过个black coffee会有d偏苦