2022-08-31 448 浏览
🔎Hong Kong Burger (元朗)💛装修紧果时经过已经好期待 依家已经试业咗几日🔹HKER巨人爆汁烟肉牛肉芝士汉堡 $108有2块3cm厚嘅牛肉汉堡 仲有几块烟肉 无可能一啖咬得哂 不过都几过瘾嘅 但就只适合系屋企食🫢堂食太高难度了牛肉虽然厚 但都几juicy又唔会唔熟 咬落又唔会好易碎哂 除咗太大份之外其实都几好整体都唔错 酱汁都够 芝士味又出 个包本身都松软 不过下次我都系会嗌返单层算了😂🔹脆辣炸香鸡芝士汉堡 $58试完牛试一款鸡 块鸡扒劲大块 唔算好厚身 但炸得几好真系几好味 仲有块菠萝 同样有芝士同菜以呢个价钱呢个质素嚟讲 算系几高质 对介牛人士嚟讲呢个都系几好嘅选择🔸+$12跟餐 薯条或蒜蓉包及汽水 +$3可转冷泡茶薯条有8款酱可选 拣咗黑松露酱 个酱都正常 薯条就一般 已经有调味 但本身个薯条质感麻麻地 不过个包装几靓冷泡茶都有十款up 下次唔饮汽水可以试吓📍元朗裕荣径11号好旺洋楼地下13号舖🍴揾返相关地区👉🏻 #90sfoodieshare_元朗#食在元朗
🔎Hong Kong Burger (元朗)💛
装修紧果时经过已经好期待 依家已经试业咗几日