2021-10-18
我同朋友都系burger迷,之前上网见人介绍呢间,同朋友系附近经过就过去试试。🤣果然,网上无介绍错。一坐低,就见到枱面就好多burger公仔,我同朋友即刻好开心!😍😍睇睇menu, 选择虽然多,但我地都好快决定到。🤣蓝芝士流心和牛汉堡 ($118)呢个真系好好食,芝士味好浓郁,有入口即溶感觉,好正。和牛牛味好突出,再埋洋葱同烟肉,好掂👍👍特式炸鱼汉堡 ($98)块鱼柳超大块,炸得好脆,啲肉都好嫩滑。唔知佢既沙律酱系咪自制,我觉得味道好特别。😋芝士薯条 (跟餐+$20)芝士薯条简直冇得顶,佢落咗好多芝士粉系薯条面,芝士味超浓!虽然分好多,但系你唔会觉得好重口味,正!🤤🤤佢仲加埋一个自家制嘅芝士酱,完全系将成件事升华!👍黑松露薯条 (跟餐+$30)一上枱已经闻到好大阵黑松露味,又系一样落咗好多黑松露粉,黑松露味好突出,超好食!仲有个黑松露酱,呢个食完真系返唔到转头🤤🤤Orange juice ($15)Passion Fruit Juice ($15)佢啲果汁系compal牌子,系几好饮既。👍
蓝芝士流心和牛汉堡 ($118)
特式炸鱼汉堡 ($98)
芝士薯条 (跟餐+$20)
黑松露薯条 (跟餐+$30)
Orange juice ($15)
Passion Fruit Juice ($15)
佢啲果汁系compal牌子,系几好饮既。👍