2022-11-21
️如果唔细心啲留意或者熟人推介😳可能真系会miss左依一间甘有创意同埋满足到所有人口味既一间餐厅😚呢一间餐厅真系啱晒唔想谂食咩嘅人,因为依到包含左好多国家既菜同埋食素者既野食😗真系包含晒所有人啊😉.一入到去第一眼望到好多盆栽🌷感觉好清幽别致.自选Set 餐一个餐入面包晒沙律🥗餐汤🫕同小食,餐汤今次系南瓜🎃汤,但我觉得落太多调味料🥲遮盖左原先南瓜既甜味❣️ 沙律放面用左生果,入面有西瓜🍉奇异果🥝同埋一啲沙律菜,整体黎讲啲蔬果好新鲜😗小食简左川辣脆炸杏鲍菇+盐酥素鸡髀🍗 素鸡髀用左腐皮春卷黎整,好有新意,同岩晒食素既人.Impossibe Meat 汉堡如果你同我讲呢个汉堡系素肉汉堡,我真系唔会信‼️食落口同普通嘅汉堡包差唔多味道😳入面有芝士,蕃茄等等既配菜,加埋一齐食都几好😗.黑松露野菌炖饭饭既硬度适中👍🏽黑松露味好浓😳同埋好creamy❣️呢一碟嘅菇既量好多,差唔多啖啖都系菇😝口感十足😎.甜品呢一个餐包埋甜品☺️甜品都有好多选择❣️呢度比较出名嘅甜品系爷爷系列🍨跟餐就简鲜果爷爷同埋杨枝甘露.🍨鲜果爷爷最顶顶有个乳酪雪糕🍦酸酸甜甜超好食😋中间果层就放左好多唔同既生果🍊底层就有椰子啫喱🥥超解油腻,同
一入到去第一眼望到好多盆栽🌷感觉好清幽别致
自选Set 餐
Impossibe Meat 汉堡
黑松露野菌炖饭
甜品
🍨鲜果爷爷
最顶顶有个乳酪雪糕🍦酸酸甜甜超好食😋中间果层就放左好多唔同既生果🍊底层就有椰子啫喱🥥超解油腻,同埋可以清清口入面既味道
🍹 杨枝甘露
超足料😳跟餐免费🆓但都做到依个level ,真系好有诚意