2023-03-28
同朋友行完街肚饿,途经呢间餐厅既menu几吸引,就入左黎试下😆😆📍店舖位于尖沙咀the one商场3楼308舖,属于开放式设计,非常开扬,一眼便望到,装修简朴,环境好安静,座位亦坐得舒适😌😌Staff人数不多,但招呼及态度非常友善👩👩食物选择都算多,有沙津、pizza、意粉、小食、汉堡、 甜品等等‧而🗒lunch menu有午市套餐set order,包前菜同汤;餐厅用QR code落单,非常方便👍🏻,我地order左以下嘢食👇👉烧美国黑毛和牛丼 $88👉和牛蓝芝士薄饼9” $88👉蟹肉味酱薯条-跟餐+hk$38😌😌上菜嘅速度都好快;前菜系薯仔沙律,十分新鲜,味道唔错,薯仔蓉亦都唔会散,亦都10分开胃;而汤就系洋葱汤,味道浓郁,洋葱汤入边加咗黑胡椒,上边仲有洋葱丝,十分好饮👍👍美国黑毛和牛丼,几片薄薄4-5块黑毛和牛,牛味都几浓郁,而且唔会好硬,食落口有铁板烧烤嘅感觉,再淋上酱汁配饭一流;😍😍 Pizza有9"同12"可以拣,由于唔太饿,所以我地叫左9",Pizza边边好香口,虽然系薄身pizza但一啲都唔干,有大量和牛碎,而蓝芝士我本身系好中意食,劲正😆😆小食方面,跟餐用优惠价叫左蟹
Staff人数不多,但招呼及态度非常友善👩👩
👉烧美国黑毛和牛丼 $88
👉和牛蓝芝士薄饼9” $88
👉蟹肉味酱薯条-跟餐+hk$38
小食方面,跟餐用优惠价叫左蟹肉味酱薯条,个酱超级好食🤤🤤,入面真系有蟹肉‧
总括而言,喺尖沙咀来讲都几合理,而且有汤有沙律,份量足够,值得encore🙃
🤗🤗温馨提示: 餐厅切加一服务费