一间pet friendly环境唔错既意大利餐厅,我地系星期六夜晚去食既,无book位,侍应话得返outdoor seating。outdoor seating几靓,见到隔篱枱有带狗狗❣️夜晚坐出面都可以,唔会觉得好热,侍应会比一个迷你风扇喺枱面🥰我哋两个人叫咗两个dinner set😄$468 each(如果唔转另外既main的话),starter同dessert都系固定架~ 日本黑鳕鱼➕北海道带子甜虾他他➕海胆酱➕杏仁脆紫菜卖相虽然望落有啲普通,味道可以既~自家制既杏仁夹紫菜,唔系出面卖既普通紫菜😄手做意大利宽蛋面 - 牛脸颊肉酱肉酱味道正常,牛颊肉好林,好好味👍🏻最值得一赞既系啲手工宽面😋口感烟韧配上煮得好林好入味嘅牛颊肉😍手造意大利幼面配西班牙红虾,红虾膏浓汁呢间既signature dish,梗系唔少得要试啦😍卖相几好,太适合影相🤩都系最值得一赞既系呢间既手工pasta😍😍配上红虾同虾膏汁,正!Dessert酸酸地既yoghurt配底下既西瓜冰沙,几好味呀,一啲都唔甜🤩但要提醒下上黎之后,快啲影完相就要即刻食左先啦,啲冰沙好快溶,我就系影完相之后系度睇相,溶左小小先开始食😂

日本黑鳕鱼➕北海道带子甜虾他他➕海胆酱➕杏仁脆紫菜

生腌日本黑鳕鱼,北海道带子甜虾他他,海胆酱,杏仁脆紫菜

手做意大利宽蛋面 - 牛脸颊肉酱

手做意大利宽蛋面,牛脸颊肉粒酱

手造意大利幼面配西班牙红虾,红虾膏浓汁

手做意大利幼面配西班牙红虾,红虾膏浓汁

Dessert

苹果金宝,西瓜薄荷冰,乳酪凝乳

生腌日本黑鳕鱼,北海道带子甜虾他他,海胆酱,杏仁脆紫菜
手做意大利宽蛋面,牛脸颊肉粒酱