2023-05-18
.小编喺红磡放学 行过去佐敦其实真系好快 所以就去咗佐敦呢一间几出名嘅DOUGH BRS 买野番屋企食😍 佢哋嘅Pizza🍕同埋冬甩🍩都几出名😜 今次系第一次食🐷 觉得真系好唔错❤️❤️ .🐷Pizza - The Carbonara 👅8.5/10 $168Carbonara大家食意粉就食得多😂 佢哋呢一个Pizza好香嘅芝士味😍🧀🧀 上面有好多烟肉 🥓 Pizza🍕 饼皮都唔错 唔会好硬/ 好淋 真系岩岩好😍😍.🐷Pizza - The Truffle 👅8.5/10 $178黑松露嘅味道超级香 而且仲有啲蘑菇 令到口𠮶啲更加丰富🐷 上面仲有啲柠檬叶 做到少少解油腻嘅感觉🤣 除此之外仲可以点佢哋嘅黑松露酱😀 令到黑松露嘅味道更加香浓❤️❤️.🐷Banoffee Pie 👅8/10 $38见到佢哋喺度推广紧呢一款🤣所以就决定试吓佢 里面果酱有淡淡嘅香蕉味 同埋都几甜🤣😍 而且馅料都几澎湃 一咬就爆浆🤣.🐷Oreo Chocolate 👅8/10 $38里面馅料系朱古力味🍫 出面有啲OREO碎😙 可以再多啲OREO碎😂😂 里面嘅朱古力浆好多😌 都几澎湃.🐷Coke Zero x2 $20x2
🐷Banoffee Pie 👅8/10 $38
🐷Oreo Chocolate 👅8/10 $38
🐷Coke Zero x2 $20x2
真心觉得佢哋嘅Pizza好好食🍕 非常非常推荐大家买返屋企食❤️❤️❤️