2024-11-27
Christian Louboutin 经典嘅红漆颜色,大家应该都唔会陌生,最近香港港丽酒店以佢地全新 Fétiche 香水系列,同埋品牌标志性嘅红漆颜色,匠心打造红色格调嘅华丽下午茶❤️ 而且系首次以接近 fine dining 模式,咸点、甜点及松饼依序逐一奉上, 而且每日只限量供应 12 份,极之珍贵😍 而家网上商店仲有85折优惠㖭啊🫶🏻「华丽红魅」下午茶🫖成个下午茶所有咸甜点嘅造型都好精致,精心设计过,就好似一件件艺术品一样❤️ 配埋华丽嘅红色,令人更赏心悦目😍咸点🥧法式鹅肝酱西瓜他他鱼子酱脆筒烟三文鱼墨汁三文治红菜头黑莓吞拿鱼我自己就最钟意西瓜他他鱼子酱脆筒,酸酸甜甜嘅味道,加上鱼子酱嘅咸鲜,配埋香脆嘅脆筒,够晒清新开胃❤️甜点🍰红桑子朱古力慕丝蛋糕士多啤梨云呢嗱泡芙白桃桂花奶冻红丝绒蛋糕红桑子棉花糖甜点方面,我自己就最钟意士多啤梨云呢嗱泡芙,外皮酥脆,挤入幼滑嘅士多啤梨忌廉,味道甜而不腻❤️经典松饼🥞原味松饼及蔓越莓松饼德文郡忌廉及红桑子果酱Mystic Lady 「赤梦魅恋」🍸用咗无酒精毡酒 Seedlip Spice、Conrad 特色气泡茶、红石榴汁、薰衣草糖浆、椰子水、柠檬
「华丽红魅」下午茶🫖
经典松饼🥞
原味松饼及蔓越莓松饼
德文郡忌廉及红桑子果酱
Mystic Lady 「赤梦魅恋」🍸
用咗无酒精毡酒 Seedlip Spice、Conrad 特色气泡茶、红石榴汁、薰衣草糖浆、椰子水、柠檬调制而成,好清新解腻🥰
每位客人仲免费获赠 Christian Louboutin Beauty 精美礼品一份嫁😍