2025-01-04
好耐🈚食过牛扒,又觉得好耐🈚同姐妹一齐食嘢,于是今日寻寻觅觅到鲗鱼涌食牛扒大餐。👅🥩八幡招牌牛扒(270g):牛扒放系烧热既石板上面,需要几成熟可自由控制。如果想食鲜嫩多汁既就切一片食一片,需要熟d既就切好晒再食。我就中意3/4成熟既,所以切开既时候依然鲜嫩多汁,口感嫩滑。🍖日本产の豚扒:豚扒同石板系分开上既,由你自己放上石板烧,煎到一面金黄色就反面再煎。睇住d豚扒一边煎一边出油脂,特别兴奋~自己动手就系不一样。入口金香,肥瘦均匀,外脆内软,加碗白饭真系无得顶!环境:麻雀虽小但五脏俱全,店内环境简洁舒服,餐厅舒适。门口就有台点餐机先付后食,清晰易用。白饭、餐汤、沙律任装,自助式服务,中意食几多就攞几多,不会浪费。而且餐厅仲好贴心咁张贴咗牛扒食用方法出来方便大家可以食到口感最佳既餐品。