2024-03-15
「BACI Trattoria & Bar」主打正宗地道意菜~佢嘅Pizza更攞咗亚太区薄饼大赛全港第二名🥈 依家仲有食足3️⃣小时嘅Weekend Semi-Buffet!💰 成人 💲488 / 4-12 岁小童 💲328🦞自助吧有海鲜、厨师精选沙律、精选特级意式冻肉及芝士冷盘、甜品及水果拼盘etc~海鲜有开边波士顿龙虾、蟹钳、纽西兰青口、海虾及翡翠螺~都几新鲜噃~ 店员会成日refill~ 🍕新鲜即焗薄饼有5款:分别是Margherita、Ham & Mushroom • BBQ chicken • 4 Formaggi • Pepperoni~店中嘅Open Kitchen放有传统窑炉高温烤焗,可以睇住厨师成个制作pizza到入炉嘅过程~~全部pizza即叫即制热辣辣,入口饼底外脆、内有面粉筋性嘅烟韧口感,系我杯菜,真系值得攞奖👍🏻 我total食左3个pizza🫣🍰 第三个胃出动!Tiramisu以传统做法 ,入口柔滑,咖啡同奶香好平均~另外仲有士多啤梨芝士蛋糕、香蕉拖肥批、朱古力蛋糕、新鲜水果同雪糕etc~~ 另外加钱可以有两小时饮品free flow~Alcohol Pack
佢嘅Pizza更攞咗亚太区薄饼大赛全港第二名🥈
💰 成人 💲488 / 4-12 岁小童 💲328
🍕新鲜即焗薄饼有5款:
店中嘅Open Kitchen放有传统窑炉高温烤焗,可以睇住 厨师成个制作pizza到入炉嘅过程~~全部pizza即叫即制热辣辣,入口饼底外脆、内有面粉筋性嘅烟韧口感,系我杯菜,真系值得攞奖👍🏻 我total食左3个pizza🫣
🍰 第三个胃出动!
另外加钱可以有两小时饮品free flow~
Alcohol Package ➕💲238
Prosecco, Red & White Wine, Spirits, Bottled Beer, Bloody Mary & Dear Rose
🥂🥂Non-Alcoholic Package ➕💲98
Juices, Soft Drinks,Virgin Mary & BACI Time
🍹🍸不过我地饮唔到咁多,所以散嗌两杯好味又ig-able嘅cocktail~ 店员都好nice有介绍饮品~